Lite version

Danfleet lite

GPS-sporing

Online tracking giver dig mulighed for at følge placeringen i realtid af dine sporingsenheder og Mapon mobile trackers, hvilket kan være nyttigt til både privat og forretningsbrug. Se dine børns placering; spore dine familiemedlemmer køretøj placering eller let overvåge din flåde aktivitet. Følg køretøjets bevægelseshastighed og ståtid.

Gratis 14-dages prøveperiode

Test Danfleet GPS-tracking og flådestyringssystem i 14 dage gratis.

Geo-fence 

Opret specifikke territorier, der kan bruges i genererede rapporter for at se på hvilket tidspunkt og hvilke biler der var inden for et specifikt område. Konfigurer forskellige advarsler, der vil blive sendt til dig som tekstbeskeder eller e-mails, hver gang en bestemt handling udløses (ind eller ind i objektet).

Rutehistorie
Kontroller historiske ruter og hastighedskort over dine køretøjer og aktiver, der spores. Rutehistorik hjælper dig med at analysere ruterne i forskellige tidsperioder (som kan tilpasses ud fra dine behov).

Rute & kørebog rapporter
Nyttigt til både – private såvel som forretningsbehov. Danfleet Lite har en kompakt rapport tilgængelig og viser fuld rutehistorik, samt lave kørebog, herunder information om stop, tilbagelagt afstand i hvert trin, start- og slutplaceringer for hver tur samt tidsforbrug på vejen, gennemsnitshastighed og maksimal hastighed. 

Advarsler
Et kraftfuldt værktøj, der kan kombineres med geofences for at skabe en unik løsning og alarmsystem. Derudover kan du modtage advarsler om mistet GPS-signal på din sporingsenhed, hastighed og lavt batteriniveau. Hold styr på dine sporingsenheder og deres aktivitet samt informeres om eventuelle overtrædelser og reager hurtigt.

Vi er her for at hjælpe dig!
Vi hjælper dig gerne med at fortælle dig mere om vores produkt og løsninger.

Bare ring til os på 42 90 84 84 eller send en forespørgsel, så vil en af vores klientkonsulenter vende tilbage til dig.