Danfleet Pro

Se hvordan det virker

Danfleet’s Pro løsning leveres med mange funktioner, der kan hjælpe virksomheder fra forskellige brancher. Vi er eksperter inden for GPS-sporingsfelt med 13 års erfaring og leverer avancerede telematikløsninger. Vores produkter kan hjælpe dig med at reducere driftsomkostningerne for din flåde og forretning; og forbedre dens effektivitet.

 

Danfleet er Certified Mapon Partner og det er vi meget stolte af, vi kan tilbyde et af det bedste GPS tracking system der findes nemlig, Mapon!

Danfleet leverer flådestyringsløsninger og produkter, der passer til alle. Fra små, mellem og til store virksomhed.

Ring på 42908484  og book et gratis møde hos dig, så kommer vi ud og viser jer det hele. 

Danfleet kan helt sikker hjælpe jeres virksomhed med store besparelser! 

14-dages gratis prøveperiode - Test Danfleet's GPS-tracking og flådestyringssystem i 14 dage gratis.

Ring til os i dag på tlf : 42 90 84 84GPS-sporing i realtid med live data

At se den nøjagtige placering af dine flådekøretøjer og oplysninger om deres aktuelle rute og hastighed vil hjælpe med til at træffe bedre beslutninger om forretningsdrift hurtigere end før. Hold kontrol over din flåde og løbende begivenheder med Danfleet’s GPS-sporingsløsning og sporingsenheder.

 

 

 

 

 Spor GPS-placering i realtid

Se realtidsplaceringen af dine køretøjer, og tag de rigtige beslutninger ved hjælp af nøjagtige realtidsdata. Forbedre effektiviteten af din forretningsdrift.
Følg brændstof. Spare penge.
En af de bedste måder at reducere omkostningerne ved flådestyring er ved at holde øje med brændstofforbruget. Vores løsning hjælper dig med at overvåge brændstofkontrol og finde eventuelle ineffektiviteter ved at levere præcise oplysninger om brændstofniveau og forbrug i realtid og detaljerede rapporter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Download fartskriverdata hurtigt og nemt via computeren

Downloadning af fartskriverdriverkortdata eksternt letter lethåndtering af fartskriverfil og sparer tid. Dispatchere kan bruge den til at følge førernes arbejdstid og hvileperioder og minimere risikoen for at overtræde regler, der er relateret til fartskrivere.

 

 

Flådevedligeholdelse – Servicepåmindelser – Reparationsomkostninger

Kraftigt værktøj i Danfleet-system til at hjælpe dig med at styre din virksomheds flåde. Det er ikke en nem opgave at huske alle kommende servicedatoer, holde styr på reparationsomkostningerne og udløbe dokumenter og licenser. Derfor har vi bygget en løsning omkring disse problemer for at hjælpe dig!


 

Få Alarmer tilsendt til dig!

Gå aldrig glip af noget. Modtag en alarm!
Danfleet hjælper dig med at holde styr på ting, der er relateret til din flåde og dine operationer. Du kan også tage det et skridt videre med opsætning af forskellige advarsler og underretninger. Lad ikke andre ting distrahere dig – modtag underretninger om vigtige begivenheder, og sørg for, at du ikke går glip af noget.

 

 

Hent vores App her!

Mobile applikationer til fjernflådestyring
Vi ved, at det at være mobil er en af nøglerne til vellykket flådestyring. Vores apps til Android og iOS hjælper dig med at strømline dine forretningsbehov – fra at føre tilsyn med dine chaufførs fremskridt til forvaltning af territorier – litterære i lommen og inden for rækkevidde.

Vi er her for at hjælpe dig!
Vi hjælper dig gerne med at fortælle dig mere om vores produkt og løsninger. 

Bare ring til os på 42 90 84 84 eller send en forespørgsel, så vil en af vores klientkonsulenter vende tilbage til dig.